Velkommen til Jyske Mesterskaber PDF Print E-mail
Friday, 05 December 2014 20:31

Velkommen til Sammenslutningen af Jyske Fotoklubber. Vi er en god håndfuld klubber der på skift arrangerer Jyske Mesterskaber. Konkurrencen er åben for alle hjemhørende i det jyske område.

Jyske 2017 er godkendt af Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) med nummer 02-2017.

Arrangement i Aalborg: 1. april 2017.

Iversen Compay og Cewe fotobog gæster udstillingen.

Her er noget fra Iversen

Printer du selv dine billeder?

Hvis ja, så brug 5 min. på Iversen Company’s stand ved Jyske Mesterskaber lørdag d. 1. april i Aalborg.

Her kan du se, mærke, føle og med blid hånd gramse på næsten 50 inkjet papirer fra Awagami, Bonjet, Canson Infinity, MedieJet, Moab og Sihl Masterclass.

På standen kan du købe et par A4 løsark til en go’ pris af de papirer du er blevet forelsket i og gerne vil teste på din egen printer.

Er du blevet nysgerrig så besøg Iversen Company på nettet på www.iversen.company, hvor der er information om papirerne.

Bestil på forhånd og få papireret portofrit.

For dig, tager jeg gerne en pakke med til Jyske Mesterskaber.

Bestil i webshoppen, X ved afhentes og skriv Jyske Mesterskaber i feltet bemærkninger. Så sparer du porto.

Du betaler først ved Jyske Mesterskaber men er papiret alligevel ikke det du havde regnet med, efter at have set papirprøver, er det helt ok.

Kig forbi og og lad os få en snak om inkjet papir, blæk og icc profiler. Måske dine billeder kommer op på et nyt niveau ved at printe på noget godt papir.

Og lidt fra Cewe

CEWE er repræsenteret med 12 højteknologiske produktions-faciliteter og ca. 3.400 medarbejdere fordelt på 24 europæiske lande, hvilket gør CEWE til Europas markedsleder inden for fotofinishing. CEWE leverede i 2016 omkring 2,2 mia. fotos og over 6,2 mio. CEWE FOTOBØGER samt fotogaver til ca. 25.000 handelspartnere i Europa. CEWE er ”First Mover” inden for udvikling og introduktion af nye digitale teknologier og produkter i fotobranchen.

Salgsselskabet, CEWE Nordic, i Danmark med ca. 30 fastansatte har ansvaret for hele Norden. CEWE Nordic fejrer i 2017 sit 50-års jubilæum. Du kan læse mere om CEWE og fotoprodukterne på www.cewefotobog.dk.

Last Updated on Tuesday, 21 March 2017 20:05