Resultat for 2015 PDF Print E-mail
Monday, 27 April 2015 20:25

Galleri fra 2015

De lister der ligger her på siden er de endelige og reviderede udgaver. Der har dog tidligere været offenliggjort andre lister, og derfor bringes følgende tekst:

Om Jyske 2015

Hedensted Fotoklub har revideret alle resultat- og deltagerlister.

Der er gået lidt tid efter at vi blev gjort bekendt med problemer med resultaterne, Den tid har vi benyttet til at 4-dobbelt-checke alle data og kan desværre konstatere, at ja der er sket fejl i forbindelse med sam-mentællingerne.

Alle data - hvor det har vist sig nødvendigt - er rettet efterfølgende.

Vi i Hedensted Fotoklub har bestræbt os på at stable det bedste Jyske Mesterskab i mands minde på be-nene, og vi har gjort alt hvad der stod i vores magt for, at mesterskabet skulle give alle en klar positiv oplevelse af et sådant arrangement. Vi ærgrer os derfor grusomt over at måtte konstatere, at der allige-vel er sket fejl i resultatberegningen.

Vi vil derfor gerne sende en stor beklagelse til alle involverede, men specielt en beklagelse til Focus og Fotolinsen som reelt skifter plads i klubmesterskabet. Sådan noget må ikke ske, men det skete alligevel for os, trods alle vore anstrengelser, og vi forstår til fulde begge klubbers fortvivlelse.

I god dialog med bl.a. de berørte parter er det besluttet, at for Jyske 2015 udråbes begge klubber som Klubmester og begge får pokal. Til lykke til Focus og Fotolinsen.

Vi beklager endnu engang den forvirring, dette har medført.

Med ønsket om et godt foto år for jer alle.

Med venlig hilsen Hedensted Fotoklub

Last Updated on Thursday, 07 May 2015 19:03