Resultat for 2019 PDF Print E-mail
Sunday, 07 April 2019 17:14

Jyske 2019 blev afholdt af Focus Silkeborg med følgende dommere:

• Bjarne Meldgaard er fhv. leder af Danmarks Fotomuseum i Herning igennem 23 år. Han har været kurator og arrangør på over 100 fotoudstillinger med nationale og internationale fotografer på Danmarks Fotomuseum.
  • Michael Brøsch har fotograferet seriøst i knap 40 år og deltaget i et hav af udstillinger. Han er antaget adskillige gange på censurerede kunstudstillinger, senest flere antagelser på "Til kanten", den censurerede fotoudstilling 2018.
  • Poul Chr. Jensen er medlem af Odense Fotografiske Amatørklub, hvor han har fotograferet og været aktiv i bestyrelsesarbejdet i mange år. Hans fotografiske favoritter er landskab og streetphoto. Han blev Fynsmester i 2017, med billeder fra Nepal og landskabsbilleder fra Fyn.

Resultater:

Katalog: